Izvor:
23.07.2018 u 15:34
0

TOTALNI PROMAŠAJ: Ove sezone zaboravite na crveni ruž i lak! (FOTO)

Lepljivi sjaj za usne nije najbolja ideja tokom velikih vrućina.

Leto i zima veoma se razlikuju, ne samo po temperaturi, već i po bojama i rutinama za lepotukoje prilagođavamo u skadu s godišnjim dobom.

Tako preko jeseni i zime nosimo tople i tamne nijanse, dok se tokom proleća i leta opredeljujemo za pastelne, vesele i jarke.

I to nije slučaj samo sa odećom, već i sa šminkom i manikirom! Evo šta je tokom leta totalni aut:

Crveni lak

Večan i nepogrešivi izbor za sve prilike ipak treba ostaviti za jesen. Tokom leta se okrenite boji neba, sunca, pomorandže, a u trendu su i sve nijanse ljubičaste, kao i jarko ružičasta.

Teški puderi

Visoke temperature nikako nisu stvorene za kilogram pudera na licu, koji je usput i tri nijanse tamniji od vašeg tena! Oslobodite lice, pustite ga da uhvati prirodnu boju i do kraja septembra vam puder neće ni biti potreban! Osim što ćete odmoriti kožu od teške šminke, uštedećete i novac za novu jesenju kozmetiku. Ako baš ne možete "bez ičega" na licu, odaberite laganu toniranu kremu ili na podlogu od hidratantne kreme nanesite lagani puder u kamenu.

Tamne senke, kreoni i ajlajneri

Umesto da uokvirujete oči tamnim bojama, okrenite se svetlim nijansama, poput bež, najvetlije braon i puder ružičaste. Ove boje će vašem licu dati toplinu koju i samo leto nosi sa sobom.

Ruževi i sjajevi

Isto kao i kada je reč o senkama, odbacite tamne i okrenite se svetlijim, nežnijim ruževima u bež i ružičastim nijansama. Lepljivi sjaj za usne takođe nije najbolja ideja tokom velikih vrućina.

Izvor: Story
Foto: Instagram/arabmakeup, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter