Izvor:
31.07.2018 u 07:25
0

VREME JE ZA MORE: Šta vaš kupaći govori o vama?

Iako praktično nismo ni imali pravo leto ove godine, sigurno niste propustili da odete na more ili do obližnjeg jezera.

Ukoliko baš ni to niste stigli, bazen verovatno nije izostao. Ali, naravno, kupaći se kupuje svake sezone, pa i ovog nesuđenog leta. Ima previše kombinacija, printova, dizajna, nijansi, a vi uvek „bacite oko“ na ono što je svojstveno vašem stilu.

1. Kupaći sa trakama: Volite da rešavate probleme i zagonetke

Vaš izbor je uvek neki komplikovan bikini ili monokini. Prosto vam je interesantno kada je dizajn komplikovan, kada ima mnoštvo končića, pertli i sve je ispreplitano do te granice da većina ne zna kako se uopšte to oblači. Ali ne i vi!

2. Mix&Match: Spontani ste i puni iznenađenja

Donji i gornji deo kupaćeg se slažu? Ne, to nije za vas. Vi volite da „mixujete i matchujete“, da eksperimentišete, da se igrate nijansama i oblicima. Zato je vaš donji deo kupaćeg uvek drugačiji od gornjeg.

3. Obični: Volite klasiku i stare vrednosti

Ne volite mnogo da eksperimentišete. Držite se proverenih i dobro poznatih krojeva koje su proslavile filmske zvezde čak u prošlom veku. Dobre navike i klasiku uvek treba oživljavati iznova.

4. Kušaći koji otkriva: Hrabri ste i ekstravagantni

Vaše telo je hram i radite vežbe konstantno da to i pokažete. Ne bojite se da pokažete „malo više mesa“, a kome trebaju sve te silne trake i konci. Smetaju pri sunčanju, zar ne?

5. Sportski tip: Praktični ste

Nekome je odlazak na plažu povod da pokaže svoje izvajano telo ili svoj prefinjeni luksuzni modni ukus, ali ne i vama. Za vas je kupaći kostim isključivo i samo za plivanje i sportove na vodi. Nema potrebe ni za čim komplikovanim niti za onim što privlači pažnju. Jednostavnost dizajna je idealna.

Izvor: Alo
Foto: Twitter/womenserbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter