Izvor:
21.08.2016 u 20:41
0

ZLATNO PRAVILO ZA ŽENE: Evo kada je najbolje da BRIJETE NOGE

Koliko puta vam se desilo da obrijete noge i da se samo par sati kasnije pojave male oštre crne dlake? Stručnjaci u sferi lepote su otkrili žešto se to dešava i kako da rešite ovaj problem.

U poslednje vreme se čini da postoji pravo vreme baš za sve, piše Index.

Stručnjaci za lepotu su upravo potvrdili i najbolje vreme za brijanje nogu. Kako kažu, žene bi brijače trebalo da uzmu u ruke tek posle zalaska sunca, odnosno neposredno pre odlaska u krevet.

Evo i objašnjenja zašto.

Naime, dok spavate, vaše noge se greju i mogu blago da nateknu, što utiče da se one malene dlačice, koje ste možda preskočili, povlače nazad u folikule i samim tim su i manje vidljive.

Isto tako, zato što su noge ujutro još uvek tople, njihova koža će biti glatka.

Za one žene koje su jutarnji tipovi, odnosno koje vole da se briju prilikom jutarnjeg tuširanja, ovaj savet neće imati smisla. Ali, svakako, vredi isprobati ovo zlatno pravilo za brijanje, kako ga nazivaju stručnjaci.

Izvor: Index.hr
Foto: huffingtonpost.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter