Izvor:
07.08.2018 u 07:14
0

MNOGE ŽENE OVO RADE POGREŠNO: Evo kako da pravilno iscrtate obrve!

Obrve su odavno postale modni dodatak, a poznate zvezde su nas naterale da povremeno zaboravimo na pincetu i naoružamo se senkama i olovkama za obrve. Najnoviji trend je konturisanje obrva, koje navodno može u potpunosti transformisati lice.

Konturisanje je bjuti trend koji još uvek nije izašao iz mode. Nakon konturisanja lica šminkom, ali i kosom, stiglo je i konturisanje obrva. Radi se o jednostavnom i ne preterano zahtevnom načinu iscrtavanja obrva, a sve što je potrebno je senka za obrve koja ima tamniju i svetliju nijansu i kosa četkica.

Najpre je potrebno ispuniti središnji deo obrve tamnom nijansom pomoću kose četkice za obrve, a zatim svetliju nijansu naneti na oba kraja obrve, mešajući je sa tamnijom nijansom. Ovakvo popunjavanje obrva, za razliku od onog kad koristiš samo jednu nijansu senke, daje licu mnogo lakši i prirodniji izgled.

Izvor: kolektiv.me
Foto: 7beautytips.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter