Izvor:
09.08.2018 u 15:23
0

REŠITE SE CELULITA ZA MANJE OD 10 DANA: Koštaće vas manje od 50 dinara! (RECEPT)

Gotovo svaka žena ima celulit, u većoj ili manjoj meri, a kod nekih je taj celulit toliko uporan da neće da ode i pored stalnih vežbi, redukovane ishrane…

Leto je, zbog vrućine, pravo vreme da pokušate da skinete celulit. Kad se već kuvate i znojite, neka to bude barem nečemu korisno.

Celulit je potkožna masnoća koja se jako teško razlaže, čak i kad smršate. Najvažnija stvar da naterate organizam da razlaže masti baš u tom predelu, jeste da povećate cirkulaciju tkiva kože.

Ovaj recept će vam pomoći u tome, ali to nije sve. Moraćete i da vežbate.

Recept: napravite sok od ½ jabuke, 2 šargarepe, 1 krastavca, ¼ glavice svežeg kupusa i 1 limuna.

Sok umasirajte u kožu u područja koja su zahvaćena celulitom i sačekajte da upije. Nakon 20-ak minuta, butine umotajte u prianjajuću foliju i pravac trening. Naravno, izbegavajte jako sunce i prevelike vrućine, ali visoka temperatura će vam pomoći da pokrenete proces topljenja masti.

Pored toga, morate i da obratite pažnju na ishranu i imajte u vidu da čitavoj stvari morate ozbiljno da se posvetite ako hoćete rezultate.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter