Izvor:
27.08.2016 u 21:36
0

MISLITE DA ZA VEĆE GRUDI MORATE POD NOŽ? Ovo su PRIRODNI NAČINI da postanu BUJNE!

Odgovor na večito pitanje Šta žene žele, možda je baš pred nama! Muka koja mori mnoge dame jesu male grudi i kako ih povećati. Naravno, ima onih koji nemaju takav problem, ali češće ćete čuti da žena želi da poveća grudi, a ne da ih smanji.

Međutim, izgleda da je mukama došao kraj. Da se ne bi podvrgavale plastičnim operacijama i hirurškim zahvatima koji nisu nimalo lagani, najbolje je da pokušaju da prirodnim putem uvećaju grudi, koje će svi primetiti.

Evo načina da vaše grudi budu barem malo bujnije:

– Pokušajte hranom koja je bogata estrogenom

Veći nivo estrogena može da se postigne na zdrav i prirodan način. Sve što bi trebalo da se učini jeste da se napravi dnevni meni namirnica koje povećavaju nivo hormona u organizmu.

Zbog toga je najbolje jesti namirnice sa najviše prirodnog estrogena, poput: soje, jaja, mahunarki, semenki suncokreta i lana. Takođe, probajte i sa čajem od komorača i crvene deteline.

– Unosite hranu koja je dobra za cirkulaciju

Osim što ćete dobrom cirkulacijom poboljšati mnoge nedostatke na telu i u organizmu, uspećete i da povećate grudi. Cirkulacija je ta koja balansira rad organizma, ali i lučenje hormona.

Namirnice koje u ovom sluičaju nikako ne bi trebalo da izostavite su – crna čokolada, đumbir, beli luk, svokado, lubenica. Šta ko voli, nek’ izvoli.

Bacite se na hranu bogatu proteinima

Da biste postigli efekat punih i čvrstih grudi, ne časite časa i već dana počnite da unosite hranu bogatu proteinima.

To možete postići pomoću – ribe, jaja, živinskog mesa, ali i crvenog mesa, mahunarki, spanaća, orašastih plodova, kao i tofu sira.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter