Izvor:
27.10.2018 u 08:38
0

ZABORAVITE NA KREME I MLEKO ZA TELO: Ovo je prava stvar koja je potrebna vašoj koži!

Da li vam se nekada čini da vam je koža gruba, ponegde ispucala, da nema sjaja i da je beživotna?

Ako želite da vam koža uvek bude meka i sjajna, bitno je da joj posvetite dovoljno vremena i priuštiti joj negu kakvu zaslužuje, jer ipak je ona najveći i najizloženiji organ u telu.

Potrebno je redovno uklanjati nečistoće sa nje. Ovo se prvenstveno odnosi na uklanjanje gornjeg, mrtvog sloja kože, koji se najbolje eliminiše temeljnim, kvalitetnim pilingom koji je osnova nege kože. Odstranjujući višak mrtvog tkiva, podstiče se prirodna regeneracija površinskog sloja kože.

Piling možete da radite sami u kućnoj varijanti pomoću morske soli ili kafe, ali rezultati takvog pilinga neće biti preterano učinkoviti, a vidljivi efekat će izostati.

S druge strane, piling koji će vam kozmetičarka uraditi u profesionalnom salonu doneće vam momentalno poboljšanje strukture vaše kože i sjaj koji će ona zadržati duže vreme.

Efekti koji se dobijaju koriščenjem takvih pilinga još uvek su zlatni standard u odnosu na sve druge metode podmlađivanja kože,

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter