Izvor:
10.11.2018 u 15:38
0

KOSA I KARAKTER: Evo šta vaša omiljena frizura govori o vama!

Mislite da to apsolutno ništa ne znači ili ipak verujete? U svakom slučaju, pročitajte spisak najčešćih ženskih frizura i njihovog značenja.

Zabavite se otkrivajući da li možda vaša stalna frizura može otkriti nešto o vašoj ličnosti.

Ležerna punđa

Vole da budu u cetru pažnje, vole da flertuju. Ne podnose sputavanja bilo koje vrste.

Pletenice

Iako ostavljaju utisak nežne i romantične osobe, žene koje često nose pletenice, vole da dominiraju, a neretko su izuzetno oštre u komunikaciji.

Konjski rep

Žene koje vole da pokupe kosu na taj način su stabilne. Najčešće preuzimaju inicijativu u vezi, vole brz i strastven seks.

Ravna kosa

Čak i ako vam je prirodno uvena, često je fenirate i ispravljate? Stručnjaci upućuju na to da je reč o osećajnim i nežnim ženama, ali ipak izuzetno energičnima i jakog karaktera. Znaju da saosećaju sa drugim ljudima.

Kratka kosa

Kreativnost i suptilnost, osnovne su karakteristike žena koje nose kratku kosu.

Izrazito drže do toga kako izgledaju i bitno im je kakvo mišljenje drugi imaju o njima.

Kovrdžava, “divlja” kosa

Hm, stručnjaci navode kako ih je teško ukrotiti: ne podnose sputavanja, nametanje pravila. Malo šta može da ih iznenadi. Uglavnom je reč o izrazitim hedonistima.

Blago uvijena kosa

Samopouzdanje je njen glavni adut. Organizovana je. Nema mnogo strpljenja. Ponosne su na svoj izgled i veruju da lepota otvara sva vrata.

Promene frizure

Kao po pravilu, žene koje često menjaju frizuru su buntovnice, nikako ne robuju pravilima, imaju stila. Znaju šta žele i ne odustaju lako od cilja.

Često je reč o sanjarima, što često sputava njihovu ambiciju. Ipak, izuzetno su krhke i osećajne, ali to uspešno prikrivaju.

Izvor: kolektiv.me
Foto: love Maegan/Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter