Izvor:
14.11.2018 u 11:23
0

MADEROTERAPIJA: masaža oklagijama za oblikovanja tela i protiv celulita!

Maderoterapija je tehnika dubokog masiranja tkiva u kojoj se koriste drvene oklagije za poboljšanje obima i proporcija tela. Ova masaža predstavlja bolju alternativu redovnoj masaži na koju se odlučuju ljudi koji se bore sa disproporcijom tela i tvrdoglavim masnim naslagama i celulitom na nekim delovima tela.

Ova tehnika masaže dolazi iz Kolumbije, a karakteriše je to što je potpuno prirodna i nema alergijskih reakcija na koži.

Kako funkcioniše?

Izgled oklagije koje se koriste u ovoj masaži je prilagođen intenziviranju raspada masnoća i celulita, tako da se oni eliminišu prirodnim putem zajedno sa ostalim toksinima iz tela.

Maderoterapija se preporučuje kod opuštanja zategnutih mišića, takođe stimuliše limfnu drenažu i eliminište toksine, ubrzava metabolizam, razbija celulit, tvrdoglave masne naslage i sagoreva masti, tonira i zateže kožu, a i odlična je za cirkulaciju.

Ova tehnika se služi ponavljanjem pokreta sa više od 10 različitih drvenih sredstava za ciljana područja mišića, masti i celuluta, stimulišući limfni sistem kako bi se kroz njega izbacio višak vode i toksina iz tela.

Takođe, odličan je način za opuštanje i oslobađanje od stresa.

Rezultati

Ova masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala ćelije iznutra. Prednosti maderoterapije su da se smanjuju masne naslage oko struka, eliminiše višak sa butina, sužava struk, definiše ruke i noge, oblikuje butine i zadnjicu, smanjuje naslage na leđima i stomaku, preraspoređuje salo na zadnjici.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog jednočasovnog tretmana, a za potpunu promenupredlažu se 3 termina nedeljno.

Dugoročni rezultati zavise od intenziteta i brzine manipulacija oklagijama, kao i broja tretmana, ali i od vrste vašeg stila života (ukoliko prilagodite ishranu i onosite dosta tečnosti, efekat će biti bolji).

Izvor:Kurir
Foto: Instagram/maderoterapija_jessy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter