Izvor:
06.12.2018 u 15:10
0

DOBRO JE ZNATI: Idealno mesto na koje treba nanositi parfem, a nećete verovati koje!

Koko Šanel je imala običaj da kaže da žena koja ne nosi parfem, nema budućnosti. Parfem je svakako zaštitni znak svake žene i može mnogo toga reći o nečijoj ličnosti. Ipak, ukusi su različiti kada je u pitanju izbor parfema, ali ono što treba da bude zajedničko svim ženama jeste način na koji ga nanose.

Parfem može da dobije sasvim drugu notu ukoliko se pravilno nanosi i na određene delove tela, a neke treba preskočiti.

Iako smatrate da špricanjem parfema na zglobove i vrat nanosite parfem na mesto pulsa koje zrači dodatnom toplinom i tako pojačava miris, to ipak nije idealna lokacija.

Pupak je idealno mesto!

Naime, jedino mesto na koje, odnosno u koje treba da nanosimo parfem je – pupak. Samo jedna kapljica parfema u pupak savršeno će rasporediti miris po čitavom telu i održati njegovu dugotrajnost.

S ovim trikom dobro su upoznate glumica Liv Tajler i manekenka Adrijana Lima, koje se u njega kunu već godinama otkrivajući svoju tajnu uvek prijatnog mirisa.

Savet plus!

Ukoliko se vi ipak budete pridržavali starog mesta, zglobova, savet je da nikada ne trljate zglob od zglob nakon nanošenje parfema jer na taj način potirete njegov miris.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter