Izvor:
13.04.2019 u 18:21
0

SREĆA JE KLJUČ ŽENSKE LEPOTE: 3 situacije koje to dokazuju!

Kada biste muškarce pitali, šta je ono što ih kod žena najviše privlači, odgovor bi nesumnjivo bio samopouzdanje. Žene će vam sa druge strane reći da je samopouzdanje nešto što su godinama gradile i što je, od svih njihovih kvaliteta, zahtevalo najviše truda.

Određene životne situacije, ženama su lekcije, koje se ne zaboravljaju. One će naučiti prave vrednosti i uz to, postaće sigurnije u sebe i svoje odluke, što će dodatno naglasiti njihovu lepotu.

Posle ovih životnih situacija, žene postaju lepše, sigurnije i harizmatičnije:

1. Majčinstvo

Iako su trudnoća i post porođajni period vreme, kada žene uviđaju da ne mogu u svakom trenutku imati kontrolu nad svojim telom i svojom lepotom, nakon rođenja deteta žene nekako postaju lepše. Mame, koje se po prvi put oprobaju u toj ulozi, pune su ljubavi i nose sjaj u očima, koji ih čini privlačnim i beskrajno lepim.

2. Početak ljubavi

Kada ste na početku veze i veoma ste zaljubljene u svog partnera, daćete sve od sebe, da svom partneru budete veoma privlačne. Tada ćete se truditi da izgledate najbolje što možete, a kada zaljubljenost preraste u ljubav, iz vas će isijavati sreća, što je dovoljno da blistate. Ne kaže se uzalud, da su voljene žene, najlepše žene na svetu!

3. Uspeh

Još kao devojke, mnoge žene prave listu životnih ciljeva i prioriteta i u trenutku kada se potpuno ostvare, njihovo samozadovoljstvo je toliko snažno, da one odišu odlučnošću i lepotom, čak i da toga nisu svesne!

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter