Izvor:
16.04.2019 u 20:05
0

KO SE BOJI KIŠE JOŠ: Savršena frizura za vlažno vreme!

Iako je proleće, mnogima od nas omiljeno godišnje doba, našem besprekornom izgledu ne pomažu iznenadne promene vremena, koje su jedna od manje omiljenih stvari, kada je proleće u pitanju. Kada prolećne kiše uzmu maha, čini se da je svaki dan bad hair day. Ali mora li da bude tako?

Kada su kišni dani naša svakodnevica, bitno je da u stilizaciju naše frizure uložimo malo više truda, kako bi nam kosa izgledala lepo, čak i onda kada se to čini kao nemoguća misija.

Tokom kišnih dana nemoguće je zadržati ravnu kosu ili sačuvati besprekorne lokne, kada kosa izgubi bujnost i postaje beživotna. Zato su frizure koje podrazumevaju skupljenu kosu idealne za kišne dane.

Niska punđa je vrlo sofisticirana frizura, pogodna za bad hair dane, a veoma je jednostavno napraviti je. Sve što vam treba je jedna gumica za kosu i nekoliko ukosnica.

Podjednako efikasno pokazaće se i kike, koje možete napraviti na različite načine i koje su uvek u trendu. Riblja kost je najbolji izbor, tokom kišnih dana, jer će vašu frizuru držati na mestu, a izgledaćete veoma moderno.

Ako želite nešto upečatljiviju frizuru, upotpunite svoju punđu zanimljivim ukosnicama, koje su ove sezone veoma popularne.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter