Izvor:
06.05.2019 u 05:22
0

DA LI STE ZNALI? Ovo će biti OMILJENI model ove sezone!

Ove sezone, pantalone visokog struka omiljeni su komad za savku priliku. Ukrašene istobojnim, upečatljivim kaišem, one su idealan izbor za klasičnu dnevnu kombinaciju kombinovanu sa patikama i bleom majicom, ali su bodjednako efektan izbor za večernje verijante, zu salonke i neku neobičnu košulju.

Pantalone su generalno modni klasik, koji svaka žena treba da poseduje, a ove visokog struka ističu siluetu na najbolji način, što doprinosi njihovoj sve većoj popularnosti.

Kada su popularni dezeni u pitanju, možete izabrati između onih u popularnom prugastom dezenu, ili pantalone svedenih boja, za svečane prilike, a posebno su popularne one upečatljivih boja, u duhu proleća.

U zavisnosti od prilike za koju ih nostie, ukombinujte ih na način na koji želite. Svršeno idu uz vašu omiljenu majicu sa printom, ali i uz svečanu košulju golih ramena, koja će celom look-u dati dozu ženstvenosti i elegancije.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter