Izvor:
11.05.2019 u 11:28
0

PAR SAVETA: Kako da imate savršeno lepe noge!

Leto je sve bliže i sigurno želite da telo pripremite za plažu. Problem mogu da predstavljaju proširene vene, koje ne možete ukloniti, ali možete ublažiti njihovu vidljivost, a samim tim popraviti i zdravlje vena i nogu. Celulit je takođe problem, ali uz ovih nekoliko saveta rešićete oba problema.

Hladan tuš

Započnite dan tako što ćete se tuširati hladnom vodom. Ili ako nemate "srce" za tladan tuš, onda barem noge istuširajte hladnom vodom svako jutro. Čim se probudite i umijete, obavezno noge istuširajte hladnom vodom. Ako nemate vremena za tuširanje hladnom vodom, napravite obloge od hladne vode i stavite ih na noge. Ovo će poboljšati cirkulaciju, a vene u obliku paukove mreže će se povući brzo.

Pijte sok od narandže

Antioksidansi su veoma važni! Pijte svako jutro sok od pomorandže jer je on savršen antioksidans.

Antioksidansi poboljšavaju cirkulaciju krvi, telo opskrbljuju kiseonikom i povećavaju tonus mišića. Jedite više limuna, grejpfruta, jagoda, malina, paradajza i kivija.

Spavajte podignutih nogu

Možda zvuči čudno i nezgodno, ali obaveno pod noge stavite jastuk ili ćebe kako bi one bile podignute u odnosu na ostatak tela. To će poboljšati cirkulaciju i pomoći vam da se oslobodite "paukove mreže" na nogama.

Jabukovo sirće

Čudotvorno jabukovo sirće često zovu eliksirom lepote i zdravlja. Sve što treba da uradite je da natopite krpu jabukovim sirćetom i stavite je na noge kao oblog. Ostavite da odstoji 20 minuta i to je to. Sprečićete pojavu proširenih vena!

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter