Izvor:
11.05.2019 u 16:40
0

NA OVO MORATE OBRATITI PAŽNJU: Maskara je IZVOR INFEKCIJA! (FOTO)

Crvenilo i svrab očiju samo su neke od posledica za koje odgovornost možemo da tražimo u maskari, ali samo ako je ne koristimo onako kako stoji u uputstvu. To znači da moramo da poštujemo njen rok upotrebe. U protivnom rizikujemo da ugrozimo svoje zdravlje.

Američki naučnici su testirali maskare različitih proizvođača i ustanovili da čak 33 odsto uzoraka sadrži bakterije – uglavnom stafilokoke i streptokoke, a većina i gljivice. Ali, na sreću, svi tipovi maskara sadrže supstance koje tri meseca sprečavaju razmnožavanje bakterija, pa je zato njihov rok upravo ograničen na to vreme.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter