Izvor:
14.05.2019 u 06:39
0

OVO SU TRENDOVI KOJI PADAJU U ZABORAV: A mi vam donosimo nove!

Neke od njih ste obožavali, ali vreme je da im kažete zbogom!

Nešto što je danas hit, već sutra može biti out i teško je prepoznati koliko će se neki trend zadržati u modi. A ako je verovati modnim stručnjacima iz Who What Weara, ovih sedam aktualnih trendova do leta više neće biti in.

Torbice oko struka

Iako se niko nije nadao njihovom povratku u modu nakon 90-ih, proteklih nekoliko godina torbice koje se nose oko struka ponovno su postale pravi hit u modnom svetu. No sada je vreme da opet padnu u zaborav na desetak godina. Zamenite ih torbicama koje se nose preko ramena.

Otkrivena ramena

Bluze i topići s otkrivenim ramenima jedan su od najistaknutijih trendova tokom proteklih nekoliko toplijih sezona, no i njihovoj popularnosti konačno se nazire kraj. Ovog leta umesto dva, pokažite jedno rame u asimetričnim topićima kakve ste nosili i početkom milenijuma.

Slamnati šeširi

Prošlog leta u modi su bili slamnati šeširi veći od života, a nakon ekstravagantnog trenda, stiže nam jedan stari kojem se sigurno niste nadali. Reč je o ribarskim šeširima kakvi su se nosili krajem 90-ih i početkom 2000-ih, a sada ih ponovno nose sve trendseterke, od Rihanne do Gigi Hadid.

Vruće pantalonice

Prekratkim farmericama koje samo što ne otkrivaju zadnjicu, ove je godine odzvonilo. Umesto njih, u modi su teksas bermude koje idu do kolena.

Jednostavan bikini

Klasični bikiniji s trouglićima ovog leta padaju u drugi plan, a zameniće ih neobični krojevi i upečatljivi modeli s dodacima poput volana, resica, perlica, mašni…

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter