Izvor:
16.05.2019 u 19:54
0

KOMPLETNA PROMENA IMIDŽA: Gigi Hadid zvezda nove Burberry TB Monogram kampanje!

Prošlog avgusta Burberry je dobio novog izvršnog kreativnog direktora, Riccarda Tiscia, a sa njim je usledila kompletna promena imidža brenda – nov logo i TB monogram print.

Uz saglasnost osnivača britanske modne kuće Burberry, Thomasa Burberrya, čuveni print i logo ovog luksuznog brenda prvi put je promenjen nakon dvadeset godina. U međuvremenu, Burberry je lansirao TB monogram kampanju sa Gigi Hadid u glavnoj ulozi.

Iako je Tisci prvobitno otkrio narandžastu i tamno žutu kao boju printa, za debi kolekcije TB monogram print je prikazan u neutralnoj paleti čokoladno smeđe boje, kestenjasto-braon, bež, sa crvenim prugama na vrhu loga.

To je simbol koji ne samo da obuhvata Burberry baštinu, već je i savremen – rekao je Tisci o novom izdanju brenda. – Sa ovom kolekcijom sam želeo da proslavim veličinu koju predstavljamo kao brend. –

Nova TB Monogram kolekcija će biti dostupna za kupovinu u odabranim Burberry radnjama širom sveta, kao i online od 22. maja.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: elle.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter