Izvor:
17.05.2019 u 13:00
0

NOVI LETNJI TREND: Kratka odela!

Odela za žene, već nekoliko sezona su omiljeni modni trend, a ovog leta nosiće se u nešto drugačijoj varijanti. Naime, tokom toplih dana, moći ćete da izgledate moćno i u strogim krojevima, tako što ćete umesto poslovnih pantalona na ivicu, ispod sakoa poneti savršeni highwaisted šorc. Kratka ženska odela definitivno su najšarmantniji trend koji će se nositi ovog leta.

Odela čine onu, već unapred osmišljenu i nepogrešivu odevnu kombinaciju, za kojom posežemo u prilici u kojoj želimo da budemo odevene sa stilom, a da ne uložimo previše vremena i razmišljanja.

Ove sezone posebno su popularna kratka odela, koja predstavljaju kombinaciju kratkih pantalona ili malo dužeg šorca, dubokog struka i sakoa, čija dužina rukava takođe varira, od modela do modela.

Popularnosti ovih odela doprinosi njihov sofisticiran, a istovremeno kežual izgled, koji podrazumeva gotov look, sa kojim ste spremne za svaku priliku od dnevne šetnje do večernjeg izlaska.

Posebno su atraktivna kratka odela pastelnih boja, koja su potpuno u duhu leta, a kojima posebnu autentičnost možete dati kombinacijom adekvatnih modnih detalja.

Savršeno se kombinuju uz omiljene starke, sandale, ali i salonke, a svaka od ovih kombinacija odelu daje posebnu namenu.

A kada želite nešto da promenite, sa sakoom uvek možete iskombinovati i omiljenu suknju i svojoj listi omiljenih lookova dodati još jedan savršen letnji outfit.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter