NAJMOĆNIJA ŽENA U SVETU MODE: Saveti za besprekoran stil odevanja!

Čuvena modna urednica, Ana Vintur (69) važi za najmoćniju ženu iz sveta mode, a njeni stilski saveti se bespogovorno slušaju i cene.

Osim što suvereno vlada modnom industrijom, nekrunisana kraljica mode prepoznatljive paž frizure neguje besprekoran stil odevanja, te se modni kritičari ne usuđuju da bilo šta zamere.

U njenom garderoberu, kao i na javnim pojavljivanjima preovladavaju elegantne haljine, blejzeri, kaputi, kao i visoke potpetice. 

S obzirom na takav način odevanja, retko ko bi mogao da je zamisli odevenu u farmerke.

Međutim, urednica američkog Voga je otkrila da farmerke rado bira i voli da nosi. Ali, nikad ih ne nosi u sledećim prilikama:

- prilikom posete Bakingemske palate i Bele kuće, kao i ostalim mestima na kojima je džins nepoželjan a to bi značilo da farmerke nikada ne treba nositi prilikom poseta predsednicima država i kraljevskim porodicama, formalnim poslovnim ili porodičnim prilikama

- džins ne smete da nositi u situaciji kad treba da upoznate roditelje svog izabranika (šta da radimo ako je baš prvi susret sa potencijalnim svekrom i svekrvom planiran na nekom izletu, u prirodi ili na sportskoj manifestaciji? Ana savetuje da pantalone i te kako dolaze u obzir, ali odaberite neki opušteni model širih nogavica ili suknju-pantalone u zavisnosti od svoje figure).

 

 

 

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Parovi - Jutarnja kafica
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi -  Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live