Izvor:
29.05.2019 u 16:03
0

TAJNE DOBROG IZGLEDA MELANIJE TRAMP: Ove namernice su zaslužne za vitku liniju! (FOTO)

Na pragu 6. decenije pleni posebnim sjajem.

Melanija Tramp u 49. godini izgleda odlično, te svojom vitkom linijom i negovanim licem oduševljava sve.

Prva dama Amerike veoma vodi računa o tome šta unosi u organizam od namirnica i ima svoja pravila kojima se rukovodi.

Svaki dan započinje istom namirnicom:Iako kao prva dama Amerike ima obaveza preko glave, Melanija ne propušta zdrav doručak. Na njenom jutarnjem meniju nalazi se smuti i ovsena kaša koja ima visok sadržaj vlakana.

Svakodnevno pojede najmanje 7 voćki: Konzumira dosta voća i vitamina.

Ne zabranjuje sebi ništa:Zbog dobrog izgleda, mnogi ljudi misle da Melanija ne unosi šećer u organizam. Ali, to nije istina.

-Nemam uobičajen slatkiš koji uvek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom telu- izjavila je Melanija

Zdravo se hrani, dijete ne praktikuje:Veoma joj je bitno da unosi dosta tečnosti, naročito vode tokom dana, kako bi ostala hidrirana. Nikada ne jede masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila sina Barona i izgubila višak kilograma nakon porođaja, priznala je da su joj zdrava ishrana i pilates, dva-tri puta nedeljno, pomogli da se vrati u staru formu.

Izvor:Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter