Izvor:
06.06.2019 u 15:37
0

LETO JE BLIZU SPREMITE SE ZA PLAŽU: Evo kako pravilno izabrati kupaći kostim! (FOTO)

Mnogi već planiraju odlazak na more, a ono što će svako spakovati u kofer je kupaći kostim.

Ukoliko ste punije građe, evo nekoliko saveta kakav bikini bi bio idealan za vas. Izbegavajte modele koji se sjaje jer ćete u njima izgledati još krupnije. Želite li da istaknete određeni deo tela, izaberite bikini živih boja, a za prikrivanje nedostataka tamnije nijanse.

Ženama tankog struka i jačih oblina najbolje pristaju minijaturni kupaći kostimi sa “trouglovima” na grudima ili jednodelni sa prorezom oko struka. Dobar izbor su i modeli sa dubljim gaćicama jer prikrivaju višak na stomaku. Ukoliko se opredelite za jednodelni kupaći kostim, poželjno bi bilo da ima otvorena leđa.

Dame sa velikim grudima trebalo bi da izbegavaju gornji deo bikinija sa tankim trakama koje se vezuju oko vrata. Najbolji odabir su oni sa dubljim korpama. S druge strane, male grudi izgledaće bujnije u modelima sa umecima u korpicama, a dobrodošle su i jarke boje i ukrasi. Kod malih grudi i veće zadnjice najbolji izbor su gaćice trouglastog oblika koje se vezuju sa strane i gornji deo s umecima ili u obliku trake.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter