Izvor:
07.06.2019 u 20:07
0

NIKADA NEĆE IZAĆI IZ MODE: Klasik koji nosimo godinama! (FOTO)

Čak i najjednostavniji outfit može se podići na level up dobrim aksesoarima, od kojih su torbe omiljene, svakoj od nas. Bez obzira na to koliko torbica različitih dimenzija, boja i oblika imale, vodeće mesto u našem garderoberu zauzima klasična crna torbica, koja je nosiva u svakoj prilici i uz svaki outfit.

Iako se trendovi vrlo brzo menjaju, devojke od stila umeju da prepoznaju komade u koje zaista vredi uložiti, jer će biti veoma nositi tokom dužeg vremenskog perioda.

Crna torbica ima podjednako veliki status modnog klasika, kao i mala crna haljina, a može se nositi u svakoj prilici, bez obzira na trenutne trendove.

Crna torba, nešto većih dimenzija, posebno je nosiva u dnevnim prilikama, kada sa sobom nosite nešto više stvari. Osim što su praktični za nošenje, veći modeli su veoma trendi statment komadi.

Male crne torbice posebno su adekvatne u prilikama, kada se oblačite nešto elegantnije, a mala torbica je samo dodatak vašem outfitu. Ona će učiniti da izgledate luksuznije, elegantnije i ženstvenije, a zajedno sa crnim salonkama, predstavljaće spasonosnu kombinaciju za sve važne prilike.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter