Izvor:
27.06.2019 u 06:39
0

SAVRŠENA FRIZURA ZA LETO: Praktična i lepa a veliki hit!

Leto je godišnje doba kojem se mnogi raduju, ali i u kojem se odlučuju na radikalne promene, barem kada je kosa u pitanju, jer nema boljeg razloga za šišanje s obzirom na visoke temperature i letnje vrućine.

Za one koji su posebno vezani za svoju kosu, šišanje je prilično hrabar potez, međutim postoje frizure koje ga olakšavaju, a jedna od njih je frizura bob dužine do ključne kosti jer je idealna letnja frizura za sve dame koje žele nešto kratko, ali ipak ne prekratko.

Razlika između klasičnog boba i boba dužine do ključne kosti je ta da je klasičan bob uvek iznad ramena.

Ova frizura veliki je hit i među holivudskom elitom pa su mnoge zvezde u poslednje vreme skratile svoju kosu upravo na ovu dužinu, prenosi Dnevnik.hr.

Frizer poznatih Heri Još rekao je da je velika prednost ove frizure činjenica da ćete kosu moći i dalje da vežete u rep. On će biti nešto kraći, ali je moguć, a mogućnost vezivanja kose u rep mnogima je jako bitna u letnjim mesecima.

Osim što je duža od klasičnog boba, ova frizura je i slojevitija, a vrhovi su "mekši" i celom izgledu daju dodatnu dozu privlačnosti, umesto krutog izgleda koji donosi bob u stilu urednice "Voga" Ane Vintur.

Bob frizura ove dužine odlično je osveženje za dugu kosu jer je kosa još dovoljno duga za vezivanje repa ili za pravljenje lokni. A i održavanje je jako lako, smatraju frizeri.

Bilo da vam je kosa ravna ili kovrdžava, super će izgledati u dužini do ključne kosti, a prilikom šišanja je bitno da se napravi tekstura u vrhovima kako bi ona što mekše i neobaveznije padala.

Izvor: B92
Foto: Instagram/ oliviaculpo/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter