Izvor:
17.08.2019 u 13:22
0

BIRAJTE SVETLE AKSESOARE: Otkrivamo koje boje su u trendu ove jeseni!

Ljubičasta već nekoliko godina u nazad zauzima vodeće mesto, kada su aktuelne boje za jesen u pitanju, a posebno aktuelna je boja lavande, koju će devojke nose sa uživanjem.

Pastelne boje biće i ove jeseni apsolutni trend, a na samom vrhu nalazi se boja lavande, koju ćemo nositi na svemu, od kaputa, džempera, pantalona, pa čak i omiljenih salonki.

Iako se boja lavande savršeno kombinuje sa svetlim, ali i tamnim nijansama, najpopularniji način za nošenje ove sezone je monohromatski look u boji lavande. Takav look, najbolje ćete osvežiti komadima svetlih boja, pa ove jeseni birajte svetle aksesoare.

Boja lavande posebno je prisutna na lepršavim bluzam i haljinama, pa je ova boja idealan izbor i za aktuelnu sezonu venčanja.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter