Izvor:
25.08.2019 u 17:43
0

NEKA VAM NOGE ZABLISTAJU: Bronzani ten za samo par minuta!

Ne može naštetiti kožu, a daje efektan izgled!

Priznajte koliko puta vam se desilo da se spremite za svečanu priliku od glave do pete, kada jedino što kvari savršenu sliku su vaše blede noge?

Posle ne tako sunčanog proleća, noge su nam bleđe nego ikada, a toliko kratkih haljina i šorceva čekaju da budu ponosno prošetani. Zato, ne morate čekati da pocrnite mali tutorijal lako možete „našminkati“ noge za svečanu priliku i izgledati sexy, baš od glave do pete.

Šminka za noge nije više rezervisana za supermodele na revijama i crvenom tepihu. I na našem tržištu se može naći par skromnih proizvoda za šminkanje nogu, najčešće u formi spreja, ali mi vam otkrivamo kako možete same da ih bronzirate. I to uz proizvode koje već posedujete.

Mnoge od nas pate i od nesavršene kože nogu, koju prate vidljive vene, ožiljci, masnice, pegice, tačkice posle brijanje.Zato je tu šminka za noge!

Baš kao što biste ispilingovali lice i naneli prajmer , tako je i na nogama važna glatka površina za make-up. Kako biste kreirali najravniju podlogu za nanošenje šminke, pre toga obavetno uklonite sve dlačice, ispilingujte kožu,očistite je i hidrirajte.

Za one koji žele da prikriju ožljike, vene i druge mane, nanošenje gelastog ili kremastog prajmera posle losiona za telo će izjednačiti površinu kože.

espreso.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter