Izvor:
02.09.2019 u 20:42
0

MODNI STRUČNJACI SAGLASNI: Potpuno obožavamo nove boje koje će obeležiti jesen! (FOTO)

Kako temperature počinju da padaju, tako se po navici opredeljujemeo za komade u neutralnim i tamnijim bojama, ali ove jeseni, ako je verovarti modnim stručnjacima, u trendu će biti veseli i razigrani tonovi.

Ova paleta boja je potpuno neočekivana za jesenju sezonu, ali smo sigurni da će joj se mnoge dame obradovati.

Ovih 5 boja je preplavilo modne piste ovih dana.

Boja pistaća

Posle pojavljivanaj na modnim pistama, ova nežna boja, brzo je počela da osvaja Instagram i uličnu scenu.

50 nijansi ljubičaste

Ljubičaste boja je dugo bila zanemarivana, ali ove sezone će doživeti povratak u velikom stilu. Od pastelnih nijansi do tamnih ljubičastih tonova, ova boja će se vrlo često viđati. Haljine, kaputi i džemperi odlično izgledaju u ovoj boji.

Jarko narandžasta

Ova boja će sigurno razbiti jesenju monotoniju i sivilo. Drečavo narandžasta će dominirati. Dizajneri ove sezone vole da je spajaju sa bojom ciklame.

Ciklama

Ciklama je nova crna. Budite hrabre i iznesite ceo autfit u ovoj boji. Modni stručnjaci kažu da je ova nijansa pogodna za sve prilike, pa čak i poslovne sastanke.

Neon žuta

Sa bilo kojim komadom u ovoj boji sigurno ćete biti primećene. Neon žuta, ali i sve ostale neon boje su apsolutni hit sezone.

Izvor:kurir.rs/stil
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter