Izvor:
03.09.2019 u 19:27
0

IRINA ŠAJK: Ova lepotica OTKRIVA BJUTI TRIKOVE!

Prelepoj manekenki svi zavide na čistoj i blistavoj koži lica…

Ona je jedna od najlepših žena na svetu, tako da vredi poslušati njen savet.

Irina Šajk važi za jednu od najlepših žena na svetu i zaista pleni pažnju gde god se pojavi. S obzirom na to da iza sebe već ima i dug manekenski staž, usput je "pokupila" neke dobre trikove za lepotu.

– Kada vam je lice otečeno ili se niste naspavali, uzmite kockicu leda i istrljajte područje oko očiju, čelo i vrat. Videćete da će vam koža sijati za minut, navela je Irina najbolji savet za lepotu koju je ikad dobila.

Ova lepotica je uvek sređena, ali i na crvenom tepihu nosi minimalno šminke, a na paparaco fotkama uslikanim na ulici se često može videti i bez šminke.

– Kada je reč o šminkanju, manje je više – nanesem malo korektora, ali ne i puder. Ponegde stavim malo hajlajtera, ali ne volim ni u tome da preterujem. –

Manekenka je otkrila i kako neguje kožu lica.

Moja rutina je jednostavno. Licem perem dva puta dnevno, ujutru samo vodom, a uveče tonikom. Volim da menjam proizvode za negu jer, ako dugo koristim neku kremu ili tonik, koža mi postane ili suva ili masna. Najčešće nanosim kremu, ali leti više volim serum. Takođe, volim da nanosim puder u prahu sa SPF zaštitom.

Irina je uvek doterana i kaže da voli lepo da miriše, ali ne voli jake parfeme.

Ne volim da parfem bude 'moćniji' od mene. Mrzim jake parfeme i ne podnosim kada osoba u prolazu ostavi 'oblak mirisa'", istakla je manekenka, dodajući da više voli blaže mirisne note, parfeme koji nisu "teški".

cosmopolitan.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter