Izvor:
09.09.2019 u 16:08
0

BOJA KARMINA OTKRIVA VAŠU LIČNOST: Neke dame nanose jarke boje, dok pojedine koriste umirujuće varijante!

Ruž koji nanosite na vaše usne zapravo otkriva mnogo toga o vama. Neke žene najčešće biraju upečatljive i jarke boje, dok se druge drže isključivo nežnih i svetlih nijansi.

A šta one zapravo predstavljaju i kako vas opisuju pogledajte ovde.

Narandžasta

Vi ste osoba koja zrači energijom i imate ogroman smisao za humor. Priznajete samo ono što je pozitivno. Otvoreni ste i uvek spremni za druženje. Uživate u fizičkom kontaktu, druženju sa prijateljima i bliskim osobama koje su vam veoma važne. Uvek vedri i veseli, lako oduševljavate druge.

Crvena

Crvena boja odražava snagu i dominantnost. Ko želi da bude primećen, staviće crveni ruž i time pokazati svoju strastvenu prirodu i impulsivnost. Odvažne su i neustrašive kada se suoče sa novim izazovima. U vezi su izuzetno strasne i rado preuzimaju inicijativu, prenosi 24sata.hr.

Roza

Žene koje biraju roze nijansu ruža ljubazne su, saosećajne i nežne. Pune su razumevanja i mnogi će se upravo njima obratiti kada imaju određeni problem.

Nud

Ako nosite ruž u boji kože odajete utisak jednostavne i klasične osobe. Obično su to skroz normalne i prirodne devojke koje nemaju šta da sakriju, jer su uvek i sa svima potpuno iskrene, a ovim prirodnim nijansama ruževa te svoje pozitivne osobine još i dodatno ističu.

Smeđa

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze s trendovima. Niti to žele.

Ljubičasta

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole privlačiti pažnju. I dok mnogi misle da su tvrdoglave one su u stvari vrlo odlučne. Uživaju u stalnom takmičenju i retko kad prihvataju poraz.

Crna

Tamni, pogotovo crni ruževi, idealni su za devojke koje se ne boje da preuzmu rizik, nije ih briga šta će drugi ljudi reći i imaju svojevrsni futuristički pogled na svet.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter