Izvor:
14.09.2019 u 19:30
0

TOP MODELI DŽEMPERA: Zavolećete ih i pre nego što stigne jesen! (FOTO)

Ništa nije bolji vesnik jeseni od novog džempera u privatnoj kolekciji. Osim što je udoban i topao, on je savršeni modni saveznik. Uz njegovu pomoć u samo jednom potezu sve one prelepe lepršave suknje i haljine možete transformirati u omiljene jesenje komade i tako izbeći (nepotrebni) financijski udarac na vaš kućni budžet.

Pa ako vaša garderoba vapi za osveženjem – isplati se uložiti u neki od pet modela koji će uverljivo vladati ulicama ove jeseni:

Zelene nijanse su neizbežne

Upravo je zelena boja najavljena kao jedan od pravih modnih hitova u nadolazećim danima pa ne čudi što su upravo džemperi u tim nijansama must have.

Pomešajte sve boje

Ako se ne možete odlučiti kojom bojom želite razbiti dosadno, jesenje sivilo, najjednostavnije je obući džemper u što više boja. Uostalom, u takvom autfitu nemoguće je ostati neprimećen.

Fair Isle pletivo

Reč je o pletenim printovima koji su podjednako popularni u muškoj i ženskoj modi, a nose se na apsolutno svemu. Od pulovera pa sve do čarapa. No to ni ne čudi s obzirom na njegovu upečatljivost. Osim toga, njegovu popularnost potvrđuju i dizajneri poput Coco Chanel i Jean Patoua koji su ovaj print odavno uvrstili u svoje kolekcije.

Predimenzionirani rukavi

Trend predimenzioniranosti i dalje ne posustaje. Dok su torbice svakim danom sve manje i manje, rukavi na odeći su ekstremno narasli.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter