Izvor:
18.09.2019 u 18:12
0

INSPIRACIJA ZA SVE: Frizure koje ćete odmah poželeti da isprobate! (FOTO)

Nalazimo se korak od jesenje sezone, a novi trendovi iz sveta mode, lepota, enterijera, gastronomije i životnog stila već su stigli i doneli bezbroj novih ideja uz pomoć kojih ćemo osvežiti kako svoju svakodnevicu, tako i svoj izgled. Modni svet ponudio je nove odevne komade i modne dodatke, dok su beauty trendovi doneli nove proizvode za negu i make up proizvode koji će spojeni zajedno stvoriti savršenu jesenju beauty rutinu, istovremeno donoseći našoj koži dubinsku negu, ali i efektan look.

Uz novitete za negu kože i novi make up, beauty trendovi istaknuli su i nekoliko šarmantnih trendova u svetu frizura. Kao jedna od najefektnijih promena koju možemo odabrati, promena frizure ideja je kojoj se vraćamo na početku svake nove sezone. Jesen 2018. godine spojila je nove tehnike farbanja kose i nove načine stilizovanja kako bi osvežila baš svaku frizuru i izvukla ono najbolje iz nje. Uz decentne pramenove koji stvaraju shadow hair efekt te savršeno ravne i sjajne kose koja se ove sezone vraća kao glass hair trend, šiške su još jedan trik koji donosi instantno osveženje frizure i potpuno novi izgled staroj frizuri.

Ravne šiške u kombinaciji s kratkim bobom za šarmantni frenchie look, curtain šiške s dugim uvojcima kao trendi izdanje inspirisano sedamdesetim ili jednostavne za održavanje duge šiške na stranu, svaki odabir savršen je za novu jesenju sezonu. U nastavku donosimo jedinu inspiraciju koja će vam trebati za promenu frizure ove jeseni – različite frizure sa šiškama koje su već odabrale popularne trendseterke.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto: Instagram/evvem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter