Izvor:
26.09.2019 u 19:52
0

MODNI STRUČNJACI SAVETUJU: Ovo je šest najvećih trendova ove godine!

Ne pratimo nužno sve trendove, ali volimo da vidimo šta se sve nalazi na svetskim modnim pistama i koje trendove dizajneri favorizuju za narednu sezonu. Na taj način nalazimo razne nove ideje, koje kasnije prilagođavamo našem ličnom stilu, ali se nekako i lepše osećamo kad znamo iz prve ruke – sa svetskih pista – da je nešto zaista aktuelno. Mi smo malo istraživali i izdvojili za vas 6 top trendova za ovu jesen.

U nastavku teksta saznajte koje vam to trendove predstavljamo.

Jesen nudi mogućnost kombinovanja najrazličitih odevnih predmeta i modnih detalja, a zimi uvek dobro dođe i igra uklapanja boja.

Šta nam sve na tu temu poručuju sa svetskih modnih pista kada je u pitanja sezona jesen/zima 2019/20?

1. Karirani dezen raznih boja

Ono što smo do sada smatrali kao promašaj – sada je u trendu. Kombinovanje različitih karo materijala, bilo da se radi o pojedinačnim komadima ili jednom koji je skrojen od različitih dezena – čest je prizor na ovogodišnjim modnim pistama. Ukoliko se odlučite da praktikujete ovakav outfit – vodite računa da ostali elementi budu neutralni i svedeni, jer je kombinacija sama po sebi već dovoljno efektna.

2. Romboid trikotaža

Džemperi na romboide su ponovo u modi. Sigurni smo da skoro svako ima od ranije neki komad ovog dezena – te je vreme da se on sada vrati u prvi plan ormana. Čini nam se da se romboidi uklapaju u svaki lični stil, a vi ga prilagodite svom i izbegavajte druge šarene stari za ovo izdanje, te ostali komadi neka budu jednobojni. No, ako se dobro razumete u boje – okušajte se slobodno i u kombinavanju po želji.

3. Kaiš preko svega

Struk istaknut u svakom izdanju – to je izgleda imperativ, pa je ove sezone dozvoljeno nositi ga preko bilo kog komada garderobe. Kaput, mantil, široki džemper, oversize košulja – dobiće potpuno drugačiji izgled kada se "utegne".

4. Sve nijanse braon za kapute i mantile

Garderoba braon boje je jedna od onih stvari koje su uvek u trendu. A ove sezone su posebno mantili i kaputi obojeni baš u ovu bolju. Ako već ne posedujete ovaj ovakav komad – znajte da investicija koju napravite sada, za neki dobar (kožni) mantil, neće biti promašaj – jer ćete moći da ga nosite i narednih sezona, bez obzira na trendove.

5. Velike torbe

Složiće se svaka od nas ovde – velike torbe su svakoj ženi neophodne, bez obzira na sezonu i godišnje doba. Nabavite neku "džak" torbu i u nju ubacite sve one "sitnice" koje u klasične torbe i torbice ne mogu da stanu – i pritom budite u trendu.

6. Puf rukavi i volani

Puf rukavi dodaju nekakvu čaroliju svakom stilu i prilici. Sasvim obična stvar sa puf rukavima već deluje primamljivo, a ako se u kroj ubace i volani u nekoliko nivoa – dobićete odevni predmet koji će svakako biti primećen. Ove sezone, dizajneri su se razigrali, pa se mogu videti razne varijacije na ovu temu.

Nadamo se da smo vas inspirisali i preneli vam korisne informacije sa svetskih modnih pista – a vi budite kreativne i uživajte u kombinovanju garderobe za jesen.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Instagram/printscreen/deborabrosa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter