Izvor:
02.10.2019 u 10:11
0

STVARI KOJE NIKAD NE IZLAZE IZ MODE: „Jeans“ na različite načine!

Postoje stvari koje zapravo nikada ne izlaze iz mode, samo su manje ili više naglašene i aktuelne od sezone do sezone. Takav slučaj je i sa zvezdom ovog teksta – govorimo o teksas jakni, koja je hit i ove jeseni. Verujemo da svaka od vas ima bar jedan primerak ovog komada garderobe. Bilo da je reč o klasičnom modelu i nekoj od varijacija na temu – stara dobri teksas je ponovo u punom jeku.

Teksas jakna se odlično uklapa u gotovo svaku kombinaciju i može biti izbor bez obzira koji je vaš autentičan, lični stil. Kombinujući adekvatno ostale delove outfita, prilagodite vašu omiljenu teksas jaknu svakodnevnom izgledu.

Blejzer od teksasa je pravi izbor za svaku poslovnu ženu koja voli da je u trendu, moderna i urbana. Lako se kombinuje sa ostalim delovima garderobe koju inače žena koristi, bilo da se radi o klasičnim komadima, kao što je to slučaj na ovoj slici, ili o nekim specifičnim koji su odlika određenog stila.

Mantil od teksasa je komad garderobe koji će poslužiti u svako doba godine, bilo u prelaznim periodima, ili pak zimi ispod kaputa, ili leti za sveže četnje večeri. Dakle, bilo kada i bilo gde.

Nešto kraća verzija mantila, tj.ustručena teksas jakna na vezivanje. Ovaj model takođe može biti glavna jakna, ali se može nositi i ispod kaputa, a u kobinaciji sa kožnom jaknom ili prslukom od krzna – biće pun pogodak.

Za kraj smo ostavili stari, dobri model klasične teksas jakne, koji je neko vreme smatran prevaziđenim komadom garderobe, ali se vratio u trend i to na velika vrata. Ranije, ovaj klasik bio je je rezervisan samo za sportske kombinacije, uz čuvene leviske, majicu i patike, a danas se kombinuje čak i sa elementima visoke mode, te predstavlja komad koji bi svaka žena trebala da poseduje.

Teksas kao materijal, prvobitno je bio namenjen za izradu radničkih odela u američkim rudnicima. A kasnije ga je modna industrija preuzela, i od njega napravila pravi hit, koji odoleva vremenu. Krojevi i sama tekstura teksasa se menja, ali je aktuelan uvek, bez obzira na trendove i godišnja doba.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Pixabay.com/Printscreen/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter