Izvor:
04.10.2019 u 20:19
0

DEVOJKE SPREMITE SE: Ovo su vodeći make up trendovi ove jeseni! (FOTO)

Sa dolaskom nove sezone, dizajneri, šminkeri i stilisti diktiraju glavne trendove inspirisani svetskim pistama.

Inspirisani revijama najvećih svetskih brendova, pripremili smo top 5 najnovijih beauty trendova za jesen.

Otkrijte ih u nastavku.

Nude make up

Nežna šminka još uvek je u trendu: prirodnost, minimalizam u izboru kozmetike, nijanse bež i ružičasta, ponovo se mogu primetiti na modnim pistama modnih kuća poput Chanel. Glavna prednost šminke u nude stilu je ta što savršeno pristaje svim ženama, bez obzira na oblik lica ili godine. Međutim, postoji nekoliko pravila za stvaranje takvog makeup izgleda: vidljivo hidrirana koža, efekat prirodno naglašenih obrva, svetlo ružičasto rumenilo na obrazima i nijanse bež na usnama. Pored toga, tehnika nanošenja šminke samo jednom bojom je u modi. Sastoji se u činjenici da se jedna nijansa nanosi na usne, oči i obraze. Takav make up izgleda vrlo prirodno i može se obaviti s jednim make-up proizvodom: ružem ili sjajem za usne, ili krem rumenilom.

Crvene usne

Dugi niz godina crvene usne su glavni trend. Na pisti su Fendi i Louis Vuitton eksperimentisali sa različitim nijansama crvene. Uostalom, crveni ruž odgovara svim ženama, najvažnije je pronaći savršenu nijansu!

Deblja linija ajlajnera

Posebno popularna ove sezone je takođe debela linija ajlajnera u stilu „mačjeg oka“ i snažno naglašena linija oka u stilu 90-ih. Koristite crne senke, olovke ili tečni ajlajner da dobijete gušću i zasićeniju boju. Takva šminka će lice učiniti ekspresivnijim, a oči – još svetlijim.

Plave i ljubičaste nijanse

Plave i ljubičaste nijanse s vremena na vreme dožive velike povratak. Ove sezone se ponovo vraćaju. Ne bojte se eksperimentisati sa nijansama, teksturama i kombinacijama boja. Ljubičasta nijansa i ružičasti ruž u stilu Barbie više ne ukazuju na nedostatak dobrog ukusa. Inspiracija za tako smelu šminku mogli smo videti na revijama Valentino i Mugler.

Svetlucavi makeup

Kosmički sjaj jedan je od glavnih trendova ove sezone. Sjajna šminka je vrlo lepa, ali je treba pažljivo nanositi. Zahvaljujući veštoj upotrebi sjaja, vaša će koža imati plemenit sjaj i izgleće elegantnije. Glitter šminka bila je glavni element na modnim pistama dizajnera poput Iris van Halpern i Dries Van Noten.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Pixabay.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter