NEIZOSTAVNI DEO JESENI: Kaputi u jarkim bojama!

Oni su neizostavni deo hladnih dana.

Prelazna godišnja doba, kako proleće tako i jesen - odlikuju velike dnevne oscilacije temperature. Preko dana može biti umereno toplo, a čim sunce zađe temperatura se naglo spusti. U ovim okolnostima, mantil je je jedan od komada garderobe koji stupa na snagu. Neće vam predstavljati veliko opterećenje da ga sa sobom ponesete, a biće zlata vredan kad zatreba. 

Bež manil je komad koji pristaje svakom stilu i pravi je izbor za one koji vole da garderoba koja dominira bude neutralne boje, i da se uklapa uz različite detalje outfita. U trendu je nositi dodatni kaiš preko mantila, a aktuelno je i kombinovati karirani dezen na sve načine. Izborom bež mantila uz kombinovanje sa aktuelnim trendovima učiniće da imate klasičan komad koji prati modne atrakcije uspešno, a svi veoma volimo kada su takvi poduhvati izvodljivi.

Crni, nezaobilazni komadi garderobe pun su pogadak u bilo koje doba godine i za bilo koji komad garderobe. Crni mantil, kožnjak ili pončo - omogući će vam lako i jednostavno kombinovanje svih drugih delova outfita, nećete morati da razmišljate previše o uklapanju boja. Dobra baza je pola posla u odabiru ostalih elemenata. 

Crveni mantil neobičnog kroja, sa prorezima umesto rukava - komad je garderobe koji bez sumnje dominira, i daje pečat svakoj neutralnoj kombinaciji. Crvena boja ističe ženstvenost i seksipil kada je u pitanju bilo koji deo outfita, a kada se radi o kaputu ili mantilu - dominantnost je zagarantovana. 

Kombinacija bele i sive na jednom mantilu, pružiće vam mogućnost da pored svežeg izgleda imate i komad koji je prilično prilagodljiv a opet efektan sam za sebe. Ovakav model najbolje pristaje viktim damama koje žele da naglase i istaknu struk.

Bilo koji od ovih modela zadovoljiće ukus i potrebe svake žene, kako one koje voli jednostavnost, tako i one koja voli različite detelje i boje da kombinuje u svom celokupnom izgledu. Odlučite se za boju i kroj koji vama najviše pristaje, i uz minimalne dodatke koji su sada akuelni izgledajte kao da ste upravo sišli sa modne piste.

 

 

 

Cosmopolitan.rs
Foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro