UČINITE JE SAVRŠENOM: Ova jesenja frizura trajaće vam danima! (FOTO) 

Dolaskom hladnijih dana, dolazi i do jedne od najomraženijih nus pojava, sa kojom se bori svaka od nas, a to je reakcija naše kose na vlagu i njen sve više beživotni i neuredni izgled. Čini li se i vama da je tokom hladnijih dana svaki dan bad hair day? Pa ipak, postoji jedan praktičan način za stilizovanje kose, sa kojim će naša frizura biti atraktivna i postojana.

Svaka od nas se najlepše oseća kada joj kosa savršeno izgleda, ali neretko nam vremenski uslovi pokvare sav uložen trud za svega nekoliko minuta. Pa ipak, feniranje kose definitivno je najbolji način da svoju frizuru učinite nešto postojanijom. Ako svoju kosu pravilno isfenirate, sigurni ste da ćete imati frizuru tokom celog dana, bez obzira na vremenske uslove.

Potrebno je da pre feniranja kosu nahranite uljem i na taj način joj date punoću i sjaj, pa će kosa nakon feniranja biti svilenkasta, sjajna i meka na dodir.

Da bi vaša isfenirana kosa izgledala kao da ste upravo izašli iz salona, potrebno je da imate odgovarajuću četku za feniranje i da ste vešti u pokretima pravilnog feniranja kose.

Nakon feniranja krajeve pređite silikonom za kosu, kako bi svaka dlaka ostala na svom mestu a vaša frizura izgledala besprekorno.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Instagram/printscreen/blushbeautystpete

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro