Izvor:
10.10.2019 u 07:19
0

ZA OVIH 7 BEAUTY TRIKOVA NIKADA NISTE ČULI: Intimne kupke su odlične za pranje kose?!

Krema iz apoteke

Krema iz apoteke je najbolje rešenje protiv bora. Poznato je da nema ništa bolje za mladalački izgled vaše kože od retinola. Ovo je jedini kozmetički sastojak koji zaista može izgladiti bore. Pa možda ne morate da kupujete skupe kreme sa ovom super-supstancom. Dovoljno je da posetite najbližu apoteku i tamo ćete pronaći pravo blago – Retimaks 1500 mast, koja sadrži retinol, a vrlo je pristupačna! Odlično će se pobrinuti za vašu kožu, poboljšavajući njenu čvrstinu, glatkoću i sjaj.

Vitamini za decu će dodati sjaj vašem tenu

Tečni vitamin C stvoren za mališane takođe će se svideti majkama. I svi mi koji želimo da se pobrinemo za mladoliki izgled kože, a da ne trošimo bogatstvo. Takav preparat se može naneti na lice kao serum! Jednostavno je – vitamin C je jedan od najjačih antioksidanata i ima odličan uticaj na kožu. Štiti je od slobodnih radikala i na taj način sprečava starenje, daje koži boju i dodaje sjaj.

Preparat za konjunktivitis podmladiće kožu oko očiju

Apotekarska mast za konjuktiviris takođe sjajno deluje kao kozmetika za negu kože oko očiju. Ima konzistenciju gela koji prijatno umiruje umorne kapke od rada ispred računara, a takođe sadrži i vitamin A, jednu od najboljih supstanci protiv starenja! Vlaži kožu, popunjava sitne bore i dobra je podloga za šminku.

Intimne kupke su odlične za pranje kose

Da li ste ostali bez šampona? Posegnite za… intimnim higijenskim gelom i sigurno nećete zažaliti. Zahvaljujući dodatku mlečne kiseline, takva kozmetika odlično brine za vlasište. Nežno podstiče piling i na taj način sprečava začepljenje pora i reguliše stvaranje sebuma. Šta ovo znači u praksi? Da se kosa sporije masti. Takođe postaje prijatno svilenkasta i sjajna. To je zbog niskog pH koji zatvara kutikule kose, vraćajući sjaj pramenovima.

Za ispucale usne najbolja je… mast za dojilje

Zato što sadrži puno lanolina koji umiruje nadraženu kožu. Takođe će se dobro pobrinuti za negu ispucalih usana zimi. Primenjujući mast na usne stvorićete masni, zaštitni sloj na njima, a osim toga usne će vam zasijati kao da ste ih namazali sjajem za usne.

Lice možete konturisati ružem

Ako nemate bronzer pri ruci, konturišite lice bež ružem. Zahvaljujući njemu, možete optički smanjiti svoje lice ili učiniti da obrazi izgledaju seksi. Ruž za usne mora biti mat, a ne sjajni.

Pomoću HB olovke naglasite obrve

Ako želite da naglasite obrve i nemate odgovarajuću kozmetiku pri ruci, možete posegnuti za običnom olovkom. Olovka mora biti dovoljno mekana – HB će biti odličan izbor. Ova olovka ima prelepu, sivu boju, što će posebno pristajati plavušama. Njena nijansa savršeno odgovara prirodnoj boji njihove kose i obrva.

Izvor: Zenskimagazin.rs
Foto: Pixabay.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter