Izvor:
10.10.2019 u 09:56
0

ONI SU NEIZOSTAVNI DEO HLADNIH DANA: Mantil je jedan od komada garderobe koji stupa na snagu! (FOTO)

Prelazna godišnja doba, kako proleće tako i jesen – odlikuju velike dnevne oscilacije temperature. Preko dana može biti umereno toplo, a čim sunce zađe temperatura se naglo spusti. U ovim okolnostima, mantil je je jedan od komada garderobe koji stupa na snagu. Neće vam predstavljati veliko opterećenje da ga sa sobom ponesete, a biće zlata vredan kad zatreba.

U nastavku teksta pogledajte predloge za izbor mantila ove jeseni.

Bež manil je komad koji pristaje svakom stilu i pravi je izbor za one koji vole da garderoba koja dominira bude neutralne boje, i da se uklapa uz različite detalje outfita. U trendu je nositi dodatni kaiš preko mantila, a aktuelno je i kombinovati karirani dezen na sve načine. Izborom bež mantila uz kombinovanje sa aktuelnim trendovima učiniće da imate klasičan komad koji prati modne atrakcije uspešno, a svi veoma volimo kada su takvi poduhvati izvodljivi.

Crni, nezaobilazni komadi garderobe pun su pogadak u bilo koje doba godine i za bilo koji komad garderobe. Crni mantil, kožnjak ili pončo – omogući će vam lako i jednostavno kombinovanje svih drugih delova outfita, nećete morati da razmišljate previše o uklapanju boja. Dobra baza je pola posla u odabiru ostalih elemenata.

Crveni mantil neobičnog kroja, sa prorezima umesto rukava – komad je garderobe koji bez sumnje dominira, i daje pečat svakoj neutralnoj kombinaciji. Crvena boja ističe ženstvenost i seksipil kada je u pitanju bilo koji deo outfita, a kada se radi o kaputu ili mantilu – dominantnost je zagarantovana.

Kombinacija bele i sive na jednom mantilu, pružiće vam mogućnost da pored svežeg izgleda imate i komad koji je prilično prilagodljiv a opet efektan sam za sebe. Ovakav model najbolje pristaje viktim damama koje žele da naglase i istaknu struk.

Bilo koji od ovih modela zadovoljiće ukus i potrebe svake žene, kako one koje voli jednostavnost, tako i one koja voli različite detelje i boje da kombinuje u svom celokupnom izgledu. Odlučite se za boju i kroj koji vama najviše pristaje, i uz minimalne dodatke koji su sada akuelni izgledajte kao da ste upravo sišli sa modne piste.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Instagram/Glamometer/Modniritam.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter