Izvor:
15.10.2019 u 19:09
0

DEFINICIJA ZA OVU JESAN: Ovi modeli pantalona su HIT ove jeseni! (FOTO)

Teško vam je oprostiti se od lepršavih letnjih haljina i suknji? Ovi trendovi bi vam to mogli malo olakšati.

Ove sezone u fokusu su pantalone i nose se zaista raznoliki modeli među kojima će svako lako pronaći nešto za sebe. U nastavku smo izdvojili šest vodećih trendova, sa kojima ne možete pogrešiti:

Karirane

Karirani print popularan je svake jeseni pa tako i ove, a najpoželjnije ga je nositi upravo na pantalonama. Odaberite model koji laska vašoj figuri i iskusite sve čari ovog statement komada koji ćete sigurno iznosati tokom jeseni, ali i zime.

Trenerka sa bočnim linijama

Donji delovi trenerki sa linijama na bočnim stranama nogavica načinjeni od neke sjajne tkanine ili pliša kakvi su se nosili i početkom milenija ponovo su "in" i izvan teretane.

Samtene

Samt se vratio u velikom stilu, a osim što vam donosi trendi izgled, jamči vam i toplinu. Najpopularniji odabir za ovu sezonu su pantalone od samta u nekoj jarkoj upečatljivoj boji, ali nećete pogrešiti ni sa neutralnim.

Kožne sa ravnim nogavicama

Kožne pantalone su još jedan komad koji se vraća u modu svake jeseni, a ove godine najpopularniji su modeli sa ravnim nogavicama, baš poput farmerica.

Trapez

Trapez se ponovno vratio u modu, a najpopularniji je na farmericama, ali prolazi i na svim drugim modelima pantalona.

Izvor:cosmopolitam.rs
Foto:Instagram/shotfromthestreet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter