Izvor:
18.10.2019 u 07:16
0

DA LI ĆETE IH NOSITI? Čizme koje su HIT ove jeseni! (FOTO)

Početak drugog milenijuma se može nazvati periodom neobičnih modnih trendova, među kojima su se podrazumevale i prepoznatljive Ugg čizme ili poznatije kao „patofne“. Nije postojala devojka koja ih nije imala, a posebno su ih obožavale poznate ličnosti poput Lindzi Lohan, Keli Klarkson, Paris Hilton i druge. Nosile su se uz apsolutno sve, pa čak i uz letnje odevne kombinacije sa šortsem.

Međutim, kako je vreme prolazilo, trendovi su se menjali, a mnoge dame su zamenile čizme od kože australijske ovce drugim „ozbiljnijim“ modelima. Njih možemo videti s vremena na vreme, ali ne u toliko broju kao nekada. Zato je poznati brend odlučio da predstavi novu unapređenu verziju čuvenih čizama koja ni malo ne izgleda kao „patofna“ i koja će se lako uklopiti kako uz ozbiljnije, tako i uz casual stajlinge. Novitet više podseća na čizmice za planinarenje ili trendi „combat“ modele nego na klasične „astronautske“ čizme koje su obeležile 2000-te godine, iako su i dalje zadržale materijal i postavu od vune. Čizme dolaze u dve boje – toploj kesten braon sa belom vunom i potpuno crnoj, pa možete birati između ova dva šik stila. Takođe se gornji deo može saviti za malu promenu u stilu.

Mi ćemo ih rado nositi ove jeseni i zime, a vi?

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ugg/Nordstrom/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter