Izvor:
26.10.2019 u 09:59
0

OD JEDNOSTAVNE DNEVNE DO ATRAKTIVNE VEČERNJE KOMBINACIJE: OVO je modni klasik koji ne izlazi iz mode!

Kada je o modnim klasicima reč, jedan tip jakne nikada ne izlazi iz mode, naravno reč je o popularnim jaknama sa krznom, poznatijim kao pilotskim jaknama. Jakne od brušene ili veštačke kože idealan su izbor za nešto hladnije jesenje dane, dok one obložene vunom u vidu krzna mogu poslužiti kao topla i savršeno trendi opcija i za početak zime.

Ove sezone high street brendovi obogatili su svoju ponudu, pa pored klasičnih motociklističkih modela, ove sezone možemo odabrati i jakne inspirisane modom 70-ih i 80-ih godina.

Kada su modeli u pitanju, ponuda je raznolika pa možete pronaći crop modele, klasične bajkerske i pilotske, ali i kapute obložene krznom. Ono što je najzanimljiviji fashion iskorak, kada su jakne sa krznom u pitanju, jeste što je ove sezone aktuelno i krzno jarkih boja, gotovo podjednako kao i belo krzno.

Posebna prednost ovih jakni je što se jednostavno uklapaju u svaki outfit, od jednostavnog dnevnog, pa sve do atraktivne večernje kombinacije.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter