Izvor:
11.11.2019 u 10:30
0

VRATILA SE MODA OSMADESETIH I DEVEDESETIH: Uz OVAJ modni detalj će vas svi primetiti! (FOTO)

Poslednje dve godine, gotovo svi trendovi su doživeli svoj come back iz 80-ih i 90-ih i u novom ruhu postali naši omiljeni trendovi, koje nosimo sa uživanjem, već treću sezonu za redom.

Kada su trendovi počeli da se vraćaju hair aksesoari doživeli su svoju ekspanziju i postali su omiljeni detalji, koji svaki outfit čine chic i prefinjenim. Pored toga što su neverovatno šarmantni i trendi, ovi hair aksesoari pogodni su da i najjednostavniju frizuru učine posebnom, a vašu kosu spasu od lošeg izgleda tokom bad hair dana.

Pored ukosnica, svilenih marama i glomaznih rajfova, ove sezone veliki come back doživela je i popularna scrunchie gumica.

Reč je o hair aksesoaru, koji će vašu messy punđu, ili spušteni rep u jednom potezu pretvoriti u elegantnu, trendi frizuru za posebne prilike.

U high street radnjama, ove gumice možete pronaći gotovo u svim bojama, dezenima i materijalima, kako bi se uklobile u svaki zamišljeni look.

Upotpunite svoj omiljeni, neobavezni hair look ovom gumicom i imaćete frizuru, koju će apsolutno svi primetiti.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter