OVO NISTE ZNALI: Dužina kose otkriva vaš karakter! (FOTO)

 Naša kosa je jedno od naših najvažnijih obeležja – nešto što se vidi i primeti na prvi pogled. Međutim, stručnjaci za kosu tvrde da dužina kose otkriva neke stvari i o našem karakteru.

1. Kratka kosa – praktična

Kratka kosa je praktična, totalno moderna i nekompllikovana. Naročito ako je jako kratka, poput kose kakvu je imala Ema Votson. Ujutro ustanete, malo je stilizujete i već ste spremna za dalje. Žene s kratkom kosom radije troše vreme na nešto drugo, a ne na stajling. Osim toga, zrače samopouzdanjem, hrabrošću i snagom. Naime, iza kratke kose ne može se nikako jedna stvar: sakriti se! Osim toga, žene s kratkom kosom važe za žene koje vole društvo i vrlo su aktivne.

2. Bob – klasična lepota

S bobom ne možete ništa pogrešiti – to je bezvremenska trendi frizura! Postoji kratki bob, srednji i dugački, ravan, talasast ili s loknama. Jednostavno sve ide i ne mora biti uvek jedno isto. Šta to govori o vlasnici te frizure? Ko nosi bob, važi za neodlučnu osobu– ne želi kratku, a ni dugačku kosu. Međutim, upravo zato je fleksibilna, želi uvek nešto novo, vesela je i nimalo dosadna – takođe je pouzdana i postojana.

3. Kosa do ramena - vesela

S kosom do ramena važi isto što i sa bobom: žena s tom dužinom kose je vesela, rado privlači poglede, ali rado i sanjari, te nestaje u nekim drugim svetovima. Njen najveći problem je da se često ne može odlučiti na nešto, te zbog toga važne odluke često "odlaže na dno fioke".

4. Dugačka kosa – ženstvena

Dugačka talasasta kosa deluje posebno ženstveno. Žena koja ima dugu kosu važi za nekomplikovanu osobu, spremnu na kompromis, prati nove trendove, ali je jako kritična prema njima.

Nikada neće spontano isprobati kratku frizuru – radije će ostati verna svom stilu. Osim toga, žene s dugom kosom važe za realne, ali istovremeno zahtevne osobe – kad je reč o stanu, poslu i muškarcima.

 

izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro