Izvor:
02.12.2019 u 19:06
0

AKO STE U POTRAZI ZA SAVRŠENIM STAJLINGOM ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: Ovaj modni detalj unosi dozu razigranosti i šarma!

Kako se praznična euforija sve više širi iz dana u dan pažnju nam okupiraju fashion komadi, koje bismo mogli poneti u Novogodišnjoj noći, a pažnju nam je privukla činjenica da su koktel haljine i neobične bluze, koje čine osnovu atraktivnih prazničnih outfita ove sezone “začinjene” veoma upečatljivim detaljem – reč je naravno o predimenzioniranoj mašni.

Mašna je detalj koji u svaki, pa čak i svedeni outfit unosi dozu razigranosti i šarma, što je, složićete se i više nego potrebno tokom zimske sezone kada svi po pravilu posežemo za udobnim, klasičnim i što jednostavnijim komadima odeće. Zato je vreme zabava i koktela pravi trenutak da iskoračimo iz zimske zone komfora i odlučimo se za atraktivan outfit u kome ćemo pune samopouzdanja zakoračiti u Novu godinu.

Bilo da je reč o lepršavim, romantičnim haljinama, mini varijanti, koja ističe seksipil, bluzi asimetričnog kroja, ili jednostavnoj suknjici, mašna je dodatak, koji će svaki komad odeće učiniti fashion komadom za posebne prilike.

S obzirom da su high street radnje već izbacile svoje kolekcije za jesen/zimu možete pronaći veoma atraktivne komade, koji će istaći novu dimenziju vaše ličnosti, pleniti poglede gde god se pojavite, ali pre svega učiniti da se osećate dobro u svojoj koži.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter