Izvor:
16.02.2017 u 01:40
0

ZBOG OVIH BOJA MUŠKARCI ĆE VAS OBOŽAVATI: Novi TREND farbanja kose zapalio internet! (FOTO)

Žene često menjaju frizuru kada žele da promene način života. Napokon je moguće da jednim farbanjem prizovete sreću kakvu nudi popularni danski “hygge“.

Ukoliko želite da promenite boju kose i da istovremeno budete u trendu, onda bi trebalo da znate šta je to najpopularnije u 2017. godini. Stručnjaci preporučuje da se opredelite za tople tonove, prenosi Refinery 29.

Ovaj stil baziran na toploti inspirisan je sada već planetarno popularnim danskim stilom života “hygge”, stoga su tople plave, smeđe i pepeljaste nijanse ono što bi ove godine trebalo da isprobate.

Mislim da ovaj trend postaje sve popularniji jer u ovim nesigurnim vremenima svima treba malo topline i sigurnosti – tvrdi stilistkinja Kiti Greler.

Ona dodaje kako tople nijanse i lagani prelazi iz tamnog u svetlo ženama daju upravo taj osećaj.

Pogledajte kako izgledaju najpopularniji stilovi za 2017. godinu kada je frizura u pitanju, opredelite se za neki od njih i toplota će ući u vaš život.

Zlatno plava boja kose

Boja karamele

Pepeljasti balajaž stil

A post shared by Ellen Pun (@little_ellie_88) on

Balajaž stil farbanja

Čokoladno smeđa kosa

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair) on

Puterasto plava kosa

Plavandžasta kosa

Happytv.rs
Foto: old.budi.in

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter