Izvor:
22.02.2017 u 04:42
0

GRUDI I GUZA SU PROŠLOST: Ovo je novi HIT na Instagramu! (FOTO)

Slavne osobe na svojim Instagram fotografijama više ne pokazuju zadnjice, grudi i duge noge, već je nova zvezda selfija pogled, tačnije pogled na dole.

Cilj novog trenda jeste da se postigne “prirodan” izgled na fotografijama – bilo da osoba hoda ulicom, izležava se na plaži ili u poslednjem trenutku pomera glavu tokom fotografisanja.

Ako mislite da je u pitanju spontanost, grešite. Sve se svodi na prave uglove koji će ostvariti najviše lajkova.

U pitanju je poza pod uglom, ali u isto vreme odaje i određenu dozu opuštenosti. Postoji pravilo kada je poziranje u pitanju – ako se krivi, iskrivite ga. Skoro sve na ovim fotografijama izgleda iskrivljeno, a to se odlično poklapa sa opuštenim stilom koji ove devojke žele da postignu – objašnjava profesionalni fotograf Džejms Dej za Daily Mail.

Telegraf
Foto: Instagram/piamuehlenbeck

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter