Izvor:
25.02.2017 u 20:19
0

ŠERON STOUN LIČNIM PRIMEROM DOKAZALA: Dobar stil ne diktira broj godina, niti kilograma! (foto)

Slavna glumica Šeron Stoun uskoro duboko gazi šestu deceniju, a iako će uskoro napuniti 59. godina, ponovo je dokazala da za stil i dobar izgled ne morate da budete ni mladi, ni goli.

Naime, fotografi su primetili glumicu dok je izlazila iz jednog restorana u Los Anđelesu, a pažnju svih prisutnih privukla je zbog svojih nogu. Tačnije, zbog pantalona koje je odabrala.

Metalik je već nekoliko sezona apsolutni hit, a Šeron se usudila da ponese jedan model koji još ima i šljokice u zlatnoj i srebrnoj boji. U pitanju je veoma riskantan komad, koji nije lako uklopiti, ali glumica je to, kao i obično, uradila baš kako treba.

Budući da ovakvi modeli vizualno proširuju figuru, glumica je pokazala da je još uvek u dobroj formi i da je njeno telo savšreno, kakvim ga i pamtimo.

Uz hit pantalone, Šeron je ponela džemper, ravne mokasine i diskretnu torbicu i dala ženama širom sveta ideju kako da se obuku u opuštenim, ali i elegantnijim prilikama.

Odevna kombinacija Šeron Stoun još jednom je pokazala da možete da budete i te kako moderni, iako vam je telo potpuno pokriveno.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter