Izvor:
27.02.2017 u 10:06
0

NE TREBA VAM FRIZER: Ukovrdžajte svoju kosu jednostavno pomoću olovke! (VIDEO)

Za brzopotezno kovrdžanje kose dovoljno je upotrebiti peglu za kosu i običnu drvenu olovku za pisanje. Frizirati se možete čak i kada obavljate neku dosadnu aktivnost za radnim stolom.

Tani Garča pokazala je na svom Instagramu i You Tube kanalu kako je s običnom drvenom olovkom i peglom za kosu moguće nakovrdžati kosu u vrlo kratkom roku.

Mlada blogerka i jutjuberka upozorava da je ovo odličan način za promenu frizure kad sjedite za stolom i radite neku dosadnu aktivnost poput učenja.

Šta treba da uradite?

1. Oko središnjeg dela olovke čvrsto omotajte suve pramenove kose.

2. Peglom za kosu kratko zagrejte područje gde kosa dodiruje drvenu olovku.

3. Izvadite olovku iz kose, pa ponovite postupak dok ne nakovrdžate sve delove kose koje želite.

Važno je da koristite središnji deo olovke od drveta, a izbegavajte olovke od metala ili plastike s obzirom da će ih toplina pegle rastopiti.

U videu pogledajte kako Tani Garča kreira atraktivne kovrdže uz pomoć obične olovke i pegle za kosu:

Izvor:besnopile.rs
Foto:Youtube/Tani Garcha

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter