Izvor:
02.03.2017 u 07:49
0

ONA SE NIJE ŠIŠALA DVADESET GODINA: Kada je skratila kosu niko je nije prepoznao! (VIDEO)

Čak dve decenije ništa novo nije radila sa kosom, pa su prijatelji i porodica mogli da je vide samo sa dugom pletenicom.

Žena sa snimka bila je nezadovoljna svojom dosadnom frizurom. Zato je odlučila da poseti Kristofera Hopkinsa poznatog kao "The Makeover Guy", kako bi joj u potpunosti transformisao njen izgled. Međutim, ne samo da je bila prezadovoljna novim izgledom, već se potpuno promenila i "iznutra".

Naime, ona čak 20 godina ništa novo nije radila sa kosom, pa su prijatelji i porodica mogli da je vide samo sa dugom pletenicom. Kristofer je izjavio da nikada pre nije imao posla sa toliko dugom kosom.

Međutim, ona sada ima novu frizuru i novu boju kose, a sama priznaje da se promenila i kao osoba, jer se oseća lakšom i lepršavijom.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Youtube/Themakeoverguy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter