Izvor:
05.03.2017 u 20:22
0

DA LI STE ZNALI? Mini val se vraća u modu!

Kada je Vladimir Simić, jedan od najpoznatijih beogradskih frizera, rekao da se mini val vraća na velika vrata, pogledala sam ga s tolikom nevericom da je odmah naglasio da ovaj novi s onim nekadašnjim, koji je bio moderan pre dve-tri decenije, ima zajedničko samo ime.

Sada se mini val radi voćnim kiselinama i traje sedam nedelja. Naše majke su mini vala mogle da se reše jedino šišanjem, a ovaj postepeno slabi, sve dok se kosa potpuno ne ispravi. Na kraju izgleda isto kao pre, eventualno može biti malo suvlja, što raduje žene s masnom kosom. Njime se ne prave lokne, već talasi, jer se koriste spiralne papilotne, a koliko su voćne kiseline bezbedne, najbolje govori činjenica da ovaj mini val može da se stavlja na hemijski tretiranu kosu.

Budući da ženama, koje frizira, uvek objasni svaki detalj Vladimir naglašava da mini val, ipak, ne preporučuje “blajhanim plavušama” ili ženama koje često izvlače pramenove, a ukoliko ipak žele da ga urade, treba da kosu ne boje bar pola godine.
Ukoliko se sebi ne dopadnete s novom frizurom – postoji jednostavno rešenje: Žena, koja je uvek imala ravnu kosu, nije mogla da prihvati sebe s novom frizuzrom. Rekla mi je da odjednom ima previše kose. Objasnio sam joj da tri-četiri puta isfenirati kosu “na ravno” i mini val se, praktično, neutrališe.”

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter