Izvor:
16.03.2017 u 03:25
0

NOSILE SU IH NAŠE BAKE A SADA SU PONOVO U TRENDU: Da li biste ih vi nosili? (foto)

Nekada davno, naše bake i mame su nosile cipele sa štiklicom od dva, tri centimetra koje su izgledale toliko smešno da nam nikad nije bilo jasno – zašto?

Ovog proleća, kaže "Vog", upravo takve cipele će biti THE trend i ponovo nam nije jasno – zašto?

Ogroman broj brendova je u prolećnim kolekcijama predložio model cipela sa minijaturnom štiklom koja se naziva "kitten" (maca). Ovakve cipele same po sebi mogu da izgledaju simpatično, ali činjenica je da na nozi jednostavno ružno stoje.

Zapravo, ovo je verovatno jedina obuća koja je gora od baletanki. Čine da stopalo izgleda duže nego što jeste, ne daju ama baš nikakav efekat po pitanju vizuelnog izdužavanja nogu (za šta su štikle zakon) a nisu ni udobne kao ravna obuća pa da nam bude jasno zašto ih žene nose.

Jok, umesto toga, kitten štiklice su i neudobne i ružne, ali modna biblija kaže da su IN, pa ih sada svi šetaju.

Štaviše, toliko su popularne, da niču čitavi Instagram profili posvećeni samo ovakvim cipelama, a žene širom sveta luduju za trendom koji je do juče bio rezervisan samo za žene u godinama koje žele da nose štikle, ali ih bole kolena od previsokih potpetica.

Ovaj trend se posebno neće dopasti devojkama koje imaju malo veće stopalo, jer ono u ovakvih cipelama zaista izgleda izduženo i još veće nego što jeste.

noizz.rs
foto:Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter